Evitar que WordPress converteixi dos guions curts en un de llarg

Com probablement sabran els qui facin servir aquest programari de gesti√≥ de publicacions, WordPress converteix els guions simples (--) en un de llarg (–) autom√†ticament. Aix√≤ est√† molt b√© quan el que volem √©s introduir un gui√≥ llarg, perqu√® √©s una manera f√†cil de fer-ho sense haver de recordar de mem√≤ria el codi d’HTML que correspon a aquest car√†cter.

No obstant, de vegades no volem que aix√≤ succeeixi. Per exemple perqu√® estem escrivint una comanda de linux que requereix l’√ļs de dos guions simples per a un dels seus par√†metres, o per qualsevol altre motiu, el cas es que volem que en mostri dos de simples. Aix√≤ es pot fer tot escrivint els dos guions tancats dins les etiquetes code, aix√≠: <code>--</code> (a l’editor de text simple, no al de text enriquit).

Cal dir que per al cas de l’exemple que posava, des del punt de vista de la web sem√†ntica, √©s m√©s convenient tancar dins l’etiqueta code tota la comanda sencera, per√≤ l’important √©s que aquest truc serveix per a qualsevol altra cas en qu√® vulguem fer apar√®ixer dos guions simples.