xVideoServiceThief 1.8.2 Alpha

xVideoServiceThief, programa que va per la versió 1.8.2 Alpha, és un complet gestor de descàrregues de vídeos provinents dels serveis de visualització en línia més populars, com Youtube, Google Vídeo, MySpaceTV, Metacafe, etc.

I tamb√© d’altres no tan populars. Certament, sorpr√®n la llista de serveis de v√≠deo amb qu√® √©s compatible. Sorpr√®n per la seva extensi√≥, donat que supera la cinquantena. I a m√©s com a opci√≥ extraordin√†ria, permet descarregar la m√ļsica que es pot escoltar a la p√†gina MP3Tube.

xVideoServiceThief est√† en catal√†, entre d’altres idiomes. √Čs molt f√†cil de fer servir, tan f√†cil que fins i tot es pot arrossegar l’adre√ßa web del v√≠deo que volem descarregar cap a la pantalla principal del programa i, en deixar anar el bot√≥ del ratol√≠, la desc√†rrega s’inicia immediatament. O b√© es pot pr√©mer un bot√≥ de la pantalla principal i enganxar all√† l’adre√ßa web del v√≠deo si aix√≤ ens resulta m√©s c√≤mode.

A partir d’aqu√≠, tot funciona com un gestor de desc√†rregues habitual. La interf√≠cie mostra la llista de v√≠deos que hem demanat descarregar, d’entre la qual per defecte s’inicia la desc√†rrega simult√†nia dels quatre primers elements, i els seg√ľents resten en espera.

Si aix√≠ ho hem demanat a les opcions de configuraci√≥, xVideoServiceThief no donar√† per finalitzada la desc√†rrega fins que no hagi convertit el v√≠deo a AVI, MPEG1, MPEG2, WMV, MP4 o 3GP o n’hagi extret el so en MP3, de manera que ens √©s possible mirar el v√≠deo des d’un media center o tamb√© obtenir-ne una c√≤pia apropiada per ser visualitzada a l’iPod o escoltar-ne el so extret des de qualsevol reproductor mp3 de butxaca.

xVideoServiceThief es pot distribuir segons l’establert en la llic√®ncia GPL de GNU i es pot descarregar gratu√Įtament des de la seva p√†gina web.