Periodisme i desenvolupament: pr脿ctiques als mitjans de comunicaci贸

Els casos de redaccions que incorporen la programaci贸 inform脿tica com una pr脿ctica complement脿ria i enriquidora de la seva tasca ja no s贸n anecd貌tics, i sembla sensat pensar que ho seran cada cop menys a mida que la popularitzaci贸 de dispositius electr貌nics i les noves tecnologies vagin guanyant terreny en la vida dels lectors, els espectadors, els o茂ents i l’audi猫ncia en general.

Fa uns dies, Cristina Aced va tenir l’amabilitat de convidar-me a comentar aquests casos amb els estudiants de la Universitat Abad Oliba CEU. Alguns dels casos tractats s贸n els que es destaquen en aquesta presentaci贸 de diapositives que vaig preparar com a suport visual. T茅 una llic猫ncia Creative Commons Reconeixement Compartir Igual. Les imatges que hi apareixen s贸n clicables i duen a webs amb m茅s informaci贸 sobre els experiments a qu猫 es refereixen.